Cainii latra, caravana trece

Supravietuitorul Imparat gol  licheaua cu papion si filmul romanesc   Contributors

Asta cred ca se potriveste cu situatia.O situatie care dureaza de niste ani. Penibil este, de fapt, ca la mijloc este Ministerul Culturii din Romania. Un ministru, o gloata de indivizi care poarta o titulaturi pompoase de consultant, secretar de stat, manager de proiect, etc.

Niste indivizi care stau ascunsi la caldurica si asteapta sa le pice si lor ceva, orice, cu gindul la o pensie onorabila, o calatorie in afara, un piscot, un cozonac. Ideea de sistem in ansamblu, de coerenta si actiune le lipseste. De la cap la coada. Faptul ca unii au facut niste filme e ok doar daca le pica si lor ceva, o imagine buna, un rezultat bun la munca. De la 8 la 16.

Acum vad ca a inceput un nou scandal. CNC vs Tudor Giurgiu. Scrisoarea deschisa CNC este usor hilara si de un amatorism care da de gindit. Nu asa reactioneaza o institutie de dimensiunea CNC, mai ales atunci cind se stie cu musca pe caciula.Dar, in ideea ca ei au painea si cutitul…isi permit sa fie zeflemitori si cam grobieni, asa, cum ii sta bine functionarului public. Aici aveti comunicatul CNC si AICI un raspuns detaliat al lui Tudor Giurgiu.

Nu inteleg ce vor sa spuna folosind sintagma „lichelismul cu papion”. Daca Tudor purta sosete flausate la sandale si isi rodea unghiile asteptind pe la usile lor un semn de bunavointa era mai ok?

Si, in anul 2013, in era internetului si a interactivitatii electronice, acum cind si copiii de 6 ani cauta chestii pe internet si, culmea, gasesc, asa arata pagina Ministerului Culturii dedicata cinematografiei. Felicitari!

Ministerul Culturii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s