Din urma: Abraham Lincoln si Vampirii sudisti.

 

 

 

 

In 2004 si 2006, Timur Bekmambetov a facut doua filme care au zguduit box office-ul: Night Watch si Day Watch. Americanilor le-au sclipit ochii si s-au chinuit sa ii ofere subiecte si cazare soare si mare si ce mai vrea el, numai sa mai regizeze niste filme tari. Din pacate, subiectele propuse au fost din ce in ce mai debile si mai hilare. De fapt, cred ca pitch-ul a fost ok, ce s-a intimplat dupa a fost catastrofal. In 2008, WANTED si-a propus ceva legat de fratiile secrete, de asasini si „cum contrulam timpul si soarta fiecaruia”. A iesit, in ciuda starurilor prezente, o abureala. Gaselnita care face toti banii e chestia cu trasul cu pistolul si „razboiul de tesut timpul”.

Au mai trecut niste ani si oamenii i-au mai dat o sansa cazacului: scenariul cu Abraham Lincoln si vampirii. Daca povestea e proasta, regizorul ce sa faca el, sa o rescrie, sa o gonfleze? Sunt secvente spectaculoase, adaptate filmului din tipul de story si grafica BD. Sunt idei bune stricate in povestea „degeaba” pe care o propune filmul. Ca sa nu mai vorbim ca, saracii aia din sudul Statelor, numai vampiri nu au fost facuti pina acum! Abraham trebuie sa omoare titi vampirii din America! Grea misie si singeroasa. Povestea nu o ia razna foarte rau, dar se simte lipsa de substanta. Vampirii, cind se fac ei vampiri, sunt cool, arata mai bine decit vampirii altora. Coregrafia e si ea bine-aia de lupte. Dar cred ca Bekmambetov poate sa dea mai mult. Cu conditia sa-i dea si americanii aia o poveste pe stilul lui.

Daca merge vazut? Da, ca sa treaca timpul…Nu e catastrofa catastrofelor, dar nici nu prea isi gaseste locul in topul cu vampiri…

3 gânduri despre „Din urma: Abraham Lincoln si Vampirii sudisti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s