Samsung Galaxy Camera-incotro merge treaba?

Zilele trecute a aparut un studiu care atragea atentia asupra cresterii fantastice a numarului de utilizatori de camere foto incorporate telefonului mobil. Mai exact: pe Flickr detinatorii de iPhone cu care fac fotografii este dominant. Asta legat de lupta dintre aparatele foto clasice si telefoanele dotate cu camere din ce in ce mai performante. De simplitate, numar de Mb si dimensiunea obiectului pe care il cari dupa tine si pe care il folosesti in cele mai neasteptate momente.

E,acum sa vedem cu ce a venit Samsung pentru piata asta care e in crestere. Cu ceva destul de spectaculos: Samsung Galaxy Camera, o ciudatenie funny, destul de tare daca ne uitam la specificatii:

Android 4.1 Jelly Bean, 16 megapixel 1/2.3″ BSI CMOS sensor,  lentila 21x f/2.8-5.9 23-480mm (35mm equiv.), screen de 4.8-inch HD LCD,  procesor 1.4Ghz quad core, 8GB internal storage, ISO pina la 3200, si 3G/Wi-Fi sau 4G/Wi-Fi.

Imagine

pe linga astea are si o functie de comanda vocala pentru anumite operatiuni, ca sa nu mai dai din degete si sa strici lucruri pe acolo. Cred ca este o super jucarie pentru cei care apreciaza si folosesc asa ceva.

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s